Teodosić upisao 14 asistencija – Virtus i dalje bez poraza

Guliver

U nedelju je na programu bilo sedam mečeva italijanske Serije "A": Vareze - Virtus 100:108, Brindizi - Venecija 75:63, Breša - Napoli 95:72, Sasari - Milano 63:92, Trento - Pezaro 79:75, Skafati - Trevizo, Ređo Emilija - Trst 79:84.

Kanonada koševa viđena je u duelu Varezea i Virtusa. Bolonjezi su tokom čitavog meča bili ubedljivo bolji i imali osetnu prednost, a domaći su samo uspeli da u finišu ublaže poraz.

U pobedi Virtusa Marko Belineli je učestvovao sa 21 poenom, skokom i 3 asistencije, a Miloš Teodosić sa 6 poena, 2 skoka i 14 asistencija. Na suprotnoj strani, Markel Braun iz Varezea je imao učinak od 27 poena, 7 skokova i 4 asistencije. 

Brindizi je rutinski porazio Veneciju, a najzaslužniji pojedinac za trijumf bio je Markiz Rid sa 28 poena, 5 skokova i asistencijom, dok je Džejson Grendžer za Veneciju postigao 16 poena i dodao 3 skoka i 5 asstencija. 

Breša je visoko porazila Napoli, a najbolji pojedinac susreta bio je Si Džej Mesinburg, koji je na svom kontu imao 24 poena, 2 skoka i 4 asistencije. 

Milano je potvrdio ulogu apsolutnog favorita u gostima protiv Sasarija. U redovima Milaneza Timoti Kabarot je postigao 21 poen i dodao 5 skokova i 6 asistencija. 

Trento je izborio tesan trijumf nad Pezarom, pri čemu je Davide Moreti je upisao 20 poena, 2 skoka i asistenciju. Skafati je pružio sigurnu igru u duelu sa Trevizom, pogotovo u poslednjem periodu u kojem je dostigao maksimalnu prednost od 20 poena. Dejvid Logan je doprineo pobedi sa 24 poena i 3 asistencije.

Trst je većim delom susreta bio ubedljiviji i bolji od Ređo Emilije i to je krunisao sigurnom pobedom. Tršćane je predvodio Frenk Bartli sa 17 poena, 4 skoka i 5 asistencija, a Andrea Cinciarini je imao dabl-dabl učinak, 20 poena, 3 skoka i 16 asistencija.

Komentari

Vaš komentar