Teo (za sada) nije izrazio želju da ide iz Virtusa

Italija 4. jul. 202110:09
Podeli:
Miloš Teodosić
fiba.basketball

Kako pišu mediji u Italiji, Virtus će znati da li Miloš Teodosić ostaje u tom klubu najkasnije do subote. On ima izlaznu klauzulu koju može da iskoristi do 10. jula.

Srpski plej ima ugovor na još jednu godinu sa ekipom Virtusa. 2019. on je potpisao trogodišnji ugovor, ali u njemu postoji klauzula da može da napusti Viruts do 10. jula 2021. godine ukoliko mu do tada neko iz Evrolige ponudi angažman.

Italijanski mediji za sada pišu da se ne zna mnogo o tome da li Miloš ostaje u Bolonji, ali postoje saznanja da on nije izrazio jasnu želju da želi da napusti klub, za sada.

U Virtusu je u odnosu na prošlu sezonu promenjena klima. Saša Đorđević je posle osvajanja Skudeta otišao, a došao je preiskusni Serđo Skariolo koji će promeniti veći deo ekipe. Pitanje je da li Teodosić želi da ostane u takvoj postavci ekipe, mada je tokom dve sezone u Virtusu do sada delovao prilično srećno i zadovoljno što se videlo i na parketu.

Za sada ipak Miloš neće mnogo misliti o Italiji u smislu angažmana, već mu je na umu samo nacionalni tim te zemlje. To je naredni i poslednji rival Srbije kog ona mora da dobije kako bi išla na Olimpijske igre.

Komentari

Vaš komentar