Odom opet igra košarku: Marberi je moja inspiracija

Košarka ostalo 26. jul 201818:19 > 18:32
Podeli:
Sean M. Haffey/BIG3/Getty Images

Nekadašnji NBA košarkaš Lamar Odom je potvrdio da će karijeru nastaviti u Kini, ali se još uvek ne zna u kom će tačno timu igrati.

Nekadašnji NBA šampion, ali i čovek koji je pre nekoliko godina jedva spasao živu glavu, ima novosti za košarkašku javnost. Lamar Odom je objavio da će u 39 godini opet igrati košarku i to u Kini.

Mogu konačno da podelim sa vama da se vraćam košarci. Igraću u Kini! Bog je dobar! Hvala gospodu koji mi je dao novu šansu u životu i hvala vama navijačima za ljubav i podršku koju ste mi pružali kroz teške godine. Nikad ne treba odustati i treba uvek verovati da samo Bog može da napravi čuda kojima se nadate. Košarka i moja deca su uvek bili svetlo u mom životu i na to se fokusiramsada. Hvala Stefonu Marberiju koji je bio moja inspiracija od uvek„, napisao je Lamar Odom na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BlsfliohUOH/

Tokom 2015. godine Lamar Odom je pronađen bez svesti u jednom bordelu blizu Las Vegasa, a tada je koristio kokain i supstance nalik vijagri. Bio je na aparatima za održavanje života, a sada će se vratiti košarci.

Odom je bio četvrti pik drafta iz 1999. godine, igrao je za Kliperse, Lejkerse, Majami Hit i Dalas, a čak je tokom 2014. nastupio za Laboral Kuću. Bio je NBA šampion 2009. i 2010. godine kao igrač Los Anđeles Lejkersa.