Aranđelovac domaćin humanitarnog turnira – "Za Đoleta"

Košarka ostalo 13. jun. 202021:49 > 21:51
Podeli:
Privatna arhiva

U nedelju u 11 časova počinje humanitarni turnir košarke u kolicima pod nazivom "Za Đoleta", posvećenog Aranđelovčaninu Đorđu Gavriloviću koga očekuje operacija u Kini.

Na turniru će učestvovati Nais iz Niša i beogradski klubovi Singidunum i Despot. U prvom sustretu od 11 časova snage će odmeriti najmlađi članovi PLS, Despot i Nais. Od 13 časova planiran je susret šampiona PLS Singidunuma i niškog Naisa.

Po najavi generalnog sekretara Sportskog saveza Aranđelovca Bojana Nikitovića sve je spremno za ovaj jedinstven turnir kakav u gradu podno Bukulje nisu imali prilike da gledaju u SRC Šumadija.

Inicijativa za ovaj turnir potekla je od Vladana Milinkovića, momka koji živi u Aranđelovcu i nastupa za Nais i koji je već najavio turnir na nekoliko lokalnih televizija.

Ovaj turnir, peti u sezoni, bio je planiran za 20. mart, ali je, kao i sve sportske aktivnosti, otkazan iz dobro poznatih razloga. Sada je došlo vreme da igrači pokažu svoje umeće i u narednih 20-tak dana, na dva predstojeća turnira, privedu sezonu kraju.