CBA: Još jedan trijumf za Kesara i Fuđijan

Košarka ostalo 9. jul 202016:58 > 17:04
Podeli:
Print screen/SK

Džeđijang Lajonsi su bili bolji od Šandong Hirousa 100:84, Fuđijan je savladao Tjanđin 129:88, Peking Rojal Fajtersi Gvangdžou 106:102, dok je tim Džeđijang Golden Bulsa bio uspešniji od Sičuan Blu Vejlsa 107:74.

Ekipa Aleksandra Kesara Fudžijan Sturdžonsi su bili veoma ubedljivi protiv Tjanđin Pionisa, jedne od najlošijih elkipa u Kini. Već od prve četvrtine su imali prednost, a dobivši treću četvrtinu 30:14 su prelomili meč. Taj Loson je meč završio sa 26 poena, a Vang Dželin sa 21, dok je imao i 14 skokova. He Siju je imao 26 poena kod Tjanđina.

Odlična utakmica. Uradili smo ono što se očekvialo. Svaki igrač je dobio šansu da igra, bili smo srčani i posvećeni utakmici„, rekao je Kesar posle važnog trijumfa Fuđijana u borbi za mesto u plej-ofu.

Golden Bulsi su deklasirali Sičuan, a već su na poluvremenu su imali +16, da bi zatim samo uvećavali tu prednost. Vu Ćijan je obeležio meč sa 26 poena.

Džeđijang Lajonsi su bili bolji od Šandonga i utakmicu su prelomili u trećoj četvrtini koju su dobili sa 18 razlike (35:17). Pokušali su Heroji da se vrate ali bezuspešno jer je Džeđijang imao preveliku prednost. Hu Đinćiju je briljirao sa 22 poena. 7

Najuzbudljivi je bio duel Rojal Fajtersa i Gvangdžoua. Ekipa koju vodi Stefon Marberi je slavila, mada se dosta kockala sa svojom prednošču. U trećoj deonici je ona bila i 18 razlike, da bi u četvrtoj Gvangdžou uspeo da se spusti na minus pet. Kajl Fog je igrao odlično na samom kraju i doneo je trijumf Pekingu, a meč je završio sa 29 poena. Markus Hant kod Gvangdžoua je imao čak 37.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore