Krstić upoznao idola Kusturicu

Košarka ostalo 25. mar 201315:45 > 17:11

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić je nedavno u Moskvi ispunio jedan od dečačkih snova, upoznao je slavnog reditelja Emira Kusturicu.

U organizaciji sportske redakcije “R-Sporta” igrač CSKA i srpski reditelj i kompozitor su se sastali u jedom hotelu u prestonici Rusije, a za obojicu to je bilo iznenađenje. Naime, i Nenad i Emir su znali da idu sa nekim da se sastanu, ali ne i sa kim će razgovarati.

– Bio sam preplavljen emocijama, nisam očekivao susret sa Kusturicom. To je bilo veliko iznenađenje za mene. U Beogradu smo nekoliko puta bili u istom restoranu, ali nismo imali priliku da razgovaramo. Za mene je velika čast što sam imao priliku da se sastanem sa divnim čovekom kao što je Kusturica – istakao je Krstić.

U opuštenoj atmosferi Krstić i Kusturica su razgovarali o sportu, muzici, filmu… Slavni režiser se prisetio i tuče u Atini, u prijateljskom duelu reprezentacija Grčke i Srbije, kada je kapiten “orlova” stolicom gađao domaće igrače.

– Krle je u jednom trenutku uzeo stolicu. To je za mene bilo kao kasting. Tada sam shvatio da je to bila iskrena, emotivna reakcija i zato mislim da je on čovek koji može da igra u mom filmu – rekao je Kusturica.

Na to je Krstić odgovorio da nema talenat za glumu, a u klipu je košišćen i materijal Evrolige kada je Krle zapevao “Stani stani, Ibar vodo…”

Igrač „armejaca“ je na kraju poklinio svoj dres Kusturici.

Video klip pogledajte OVDE

Author: Novosti.rs