Paspalj za SK: Niko ne želi da ABA bude fantastična

Košarka ostalo 3. okt. 202011:04 > 11:14
Podeli:
Printscreen Youtube

Žarko Paspalj je u emisiji "Sportlight" govorio između ostalog o stanju u regionalnom takmičenju, Partizanu, Crvenoj zvezdi, Dončiću, Vučeviću ali o tome kako je funkcionisala košarkaška reprezentacija Jugoslavije.

U emisiji „Sportlight“ Žarko Paspalj je pričao između ostalog zašto od sportova sa loptom jedino vaterpolo nije igrao? Kako je funkcionisala reprezentacija Jugoslavije sa svim velikim imenima koja su igrala, od Dražena do njega. O ljutnji zbog tretmana koji Divac ima u našim medjima i delu javnosti.

Takođe je pričao i o košarkaškim aktuelnotima. Palja je govorio kako gleda na probleme i sukobe u ABA ligi. Zašto bi bilo bolje da je komšijama puštao turbofolk a ne izgradio košarkaški teren. Kako su i Dončić i Vučević „naši“ i kako pumpanje novca u Partizan i Zvezdu neće pomoći sportu bez uspostave stabilnog sistema. Dejo Savićević i Jagoš Marković su bili njegovi školski drugovi pa je govorio i o tome, a šta ćete još čuti od Žarka Paspalja gledajte u emisiji Sportlight koja se emituje u nedelju u 11:00 na SK1.