Vujošević ljut na medije zbog pisanja o Milutinovu i Muriću

Košarka ostalo 13. maj 201514:43 > 16:23
Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je danas da su unapred dobijene utakmice najteže ali da očekuje da će njegova ekipa pobediti Tamiš u predstojećoj utakmici Superlige Srbije.

„Tamiš je ozbiljna ekipa, posvećeno radi dugi niz godina. To je dobro formiran i stabilan sistem. Doći će rasterećeni i motivisani jer nemaju šta da izgube. Najteže je igrati unapred dobijene utakmice. Ne sme da dođe do potrošnje energije i motiva ali verujem da ćemo utakmicu rešiti u našu korist“, rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u Hali Pionir.

Košarkaši Partizana sutra od 19.30 u Hali Pionir igraju protiv Tamiša utakmicu šestog kola Superlige Srbije. Crno-beli u pet prvih kola imaju sve pobede a Tamiš je pretrpeo pet poraza.

Vujošević je naveo da će sutrašnju utakmicu propustiti Aleksandar Pavlović a da su svi ostali igrači na raspolaganju.

Beogradski mediji preneli su da je za igrača Partizana Nikolu Milutinova zainteresovana i Minesota a Vujošević je rekao da je taj mladi centar ove sezone mnogo napredovao.

„Milutinov je u toku sezone podigao kvalitet igre. I više je nego očigledno da je razlika u kvalitetu njegove igre rasla od početka pa sve do sada. Za njega je zainteresovano mnogo klubova ali ne znam da li je sasvim spreman da se ove godine upusti na takav korak“, rekao je on.

Vujošević je naveo i da pisanja pojedinih medija da će Milutinov i Edo Murić preći u Crvenu zvezdu „nisu u funkciji posla koji radimo u Partizanu“.

Košarkaš Partizana Mihajlo Andrić rekao je da je njegova ekipa favorit ali da od početka mora da igra dobro kako bi smanjila oscilacije u igri i dobila utakmicu. 

Author: Beta