CIRBES: Uz Sofoa i Nastića mogu da postanem još bolji igrač

Košarka ostalo 8. sep 201513:24 > 13:34
Centar Crvene zvezde Maik Cirbes u Berlinu se oporavlja od povrede članka i ujedno bodri reprezentaciju Nemačke na Evropskom prvenstvu.
Cirbes nije mogao da pomogne „pancerima“ na terenu, ali i pored činjenice da ne igra, ostao je uz svoj nacionalni tim.Stanje sa povredom koja me je, na moju veliku žalost, sprečila da igram na Evropskom prvenstvu, sada sve bolje. Oporavak ide dobro, nadam se da ću se uskoro naći na terenu i da ću početi sa treninzima„, rekao je Cirbes za klupski sajt.Nemac se u Berlinu video sa doskorašnjim saigračem Nikolom Kalinićem i tim menadžerom Nebojšom Ilićem.Otišli smo na kafu, ispričali se. Naravno, teme su bile Beograd i Crvena zvezda. Pratim sve što se dešava u klubu. Znam da su stigla pojačanja. Skorcanitisa poznajem jako dobro, zapravo setim ga se svaki put kada pogledam palac, koji mi je dislocirao na jedoj utakmici pre dve godine. Šalim se, on je sjajan igrač. Nastića ću tek upoznati, znam da je mlad, snažan i veoma borben. Verujem da će me njih dvojica kroz jak trening učiniti još boljim igračem“.
Cirbes naglašava da Zvezda ima dobru ekipu.Sada je samo na nama da se uigramo i da nas navijači prate i bodre. Sa njima pružamo i više nego što su ponekad naše objektivne mogućnosti. Ja to najbolje znam gledajući sve što sam doživeo prošle sezone i tu podršku sa tribina. To malo ko ima u Evropi“, kaže Cirbes.FOTO KK Crvena zvezda

Author: BS