Novogodišnji turnir pionira: Sećanje na Rebu ne bledi

Podeli:
banjica mega pioniri
KSB

Raditi sa Borislavom Rebom Ćorkovićem i uopšte provoditi vreme sa njim uvek je bio praznik. U prazničnom duhu minulih dana održan je i 15. Novogodišnji turnir pionira "Borislav Reba Ćorković", ali uz neizbežnu dozu sete jer proslavljeni trener, šarmer i boem već skoro 16 godina nije sa nama.

Povezano

Takmičenje najmlađih košarkaša u znak sećanja na legendarnog stratega košarkaša Partizana, ženske reprezentacije Jugoslavije i brojnih klubova, trajalo je tri dana  u dvorani „Vizura“. Prvo mesto i šampionski pehar osvojila je ekipa Banjica Mega, a konačan poredak izgleda ovako: Banjica Mega, Dinamik, Vizura, Cerak.

Pobednička ekipa Banjica Mega je dala i najuspešnije pojedince turnira, a to su Ognjen Srzentić MVP, Mihailo Subotić, najefikasniji strelac sa 62 poena i najbolji trener Dejan Pejić.

Sve pehare, kao i pojedinačne nagrade, dodelile su Rebina supruga Ljilja, ćerka Ana sa svojim ćerkama, Senom i Lolom, kao i Boško Adžić, predsednik KSB.

mega basket pioniri
KSB

I mladi predstavnici škole košarke „Partizan Reba“ prikazali su ovom prilikom umeće u igri pod košem, a učestvovali su i u dodeli trofeja i medalja.

Tradicionalni Novogodišnji turnir “Borislav Reba Ćorković” održava se pred kraj svake kalendarske godine u organizaciji Košarkaškog saveza Beograda i Gradskog sekretarijata za sport i omladinu.

Komentari

Vaš komentar