Ognjen Dobrić na srebrnom jubileju Stritbola u Mladenovcu

Podeli:
Stritbol 2022
Nebojša Stanković

Stritbol u Mladenovcu ove je godine proslavio srebrni jubilej, 25 godina postojanja.Stritbol u Mladenovcu ove je godine proslavio srebrni jubilej, 25 godina postojanja.

Učestvovao je veliki broj ekipa iz regiona Šumadije. Pobedu je odnela domaća ekipa Don Vita, koja je sastavljena od igrača KK Mladenovac. U finalu je Don Vita bio bolji od još jedne domaće ekipe 25-ti.

Za najboljeg igrača finalne utakmice proglašen je Aleksandar Topalović iz pobedničke ekipe.

U konkurenciji juniora najbolji su bili momci iz ekipe 3X3 iz Aranđelovca koja je u finalu nadigrala domaći Dardos.

Kod dama preko 16 godina ekipa Borče je bila dosta bolja od Pink pantera, najbolja u finalu je Jelena Vujasin, takođe iz pobedničke ekipe.

Takmičili su se i momci i devojke mlađih uzrasnih kategorija, dok su oni najmlađi dečaci i devojčice iz KK BB Basketa odigrali revijalne mečeve.

Pobednici u šutiranju trojki su Tadija Todorović do 16 godina i Miloš Dimić preko 16.

Veliki broj ljubitelja košarke pomno je pratio ovaj četvorodnevni događaj. Priznanja najboljima predali su Ognjen Dobrić, Mladenovčanin koji je ponikao na ovom terenu i Goran Spasojević član Veća grada Beograda.

Još jedan bivši košarkaš Crvene zvezde ispratio je finalni dan u pitanju je Vladimir Tica, učinio je to ispred Gradskog sekretarijata za sport.

Turnir je sjajno organizovao KK Keni 55-81, uz podršku Sportskog saveza Mladenovca i velikog broja prijatelja.

Rezultati: kategorija 12-14 Jang Bojs – Lard Jordens 14:9, 14-16 Barbušaste krmače – Lob Siti 13:16, do 16 devojke Leteće veverice – Plava zvezda 16:8, 16+ devojke Borča – Pink panter 16:0, od 16:19 3X3 Aranđelovac – Dardos 16:13, 19+ Don Vita – 25-ti 16:8.

N. Stanković

Komentari

Vaš komentar