Dončić: Mnogo sam naučio u plej-ofu

Košarka 2. dec 202015:16 > 16:31 0 komentara
Kevin Jairaj-USA TODAY Sports

Da je situacija normalna ili da 2020. nije toliko baksuzna, sada bismo pričali o tome kako protiču prve nedelje nove NBA sezone. Ipak ove sedmice su NBA timovi tek počeli da se okupljaju, a neki od njih imaju velike ambicije u sezoni koja počinje 22. decembra.

NBA timovi se polako spremaju za novu sezonu. Počelo se sa treninzima, a u prvih nekoliko dana igrači mogu da imaju samo individualne treninge sa jednim trenerom. Od vikenda će timovi moći da treniraju pet na pet. Među igračima koji bi trebalo da imaju odličnu sezonu je Luka Dončić. Najbolji igrač Dalasa očekuje bitno drugačiju sezonu kao i da korona igra veliku ulogu. Dodaje da nije srećan svojim prvim plej of iskustvom.

Nije bilo sjajno jer nismo pobedili. Ali bio mi je prvi put. Znate ovo je sjajan tim, tim koji će osvojiti titulu. Mnogo sam naučio u plej ofu, ne samo ja. Cela grupa igrača je naučila mnogo. Nadam se da to možemo da iskoristimo opet ove sezone„, kaže Slovenac Luka Dončić.

Za mene, kao što uvek kažem je cilj da osvojim ittulu. To je cilj s kojim sam upšao i u prošlu sezonu i to je cilj i za ovu godinu za celu grupu. Tokom pandemije je bilo uspona i padova i biće drugačija sezona. Neki igrači možda dobiju koronu i neće moći da budu sa timom desetak dana. Mislim da će mnogo zavisiti od toga koji tim ne bude imao mnogo pozitivnih na virus. Mnogo ćemo provesti vremena zajedno i to će biti ključ„, rekao je Dončić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!