Beverli "napao" Bola, branio ga naravno otac

NBA 20. okt. 201713:20 > 13:43
Podeli:
Harry How, Getty Images Sport

Mladi plejmejker Los Anđeles Lejkersa Lonzo Bol debitovao je porazom u NBA ligi protiv Klipersa rezultatom 108:92, što je za posledicu imalo verbalni rat između Patrika Beverlija i Lavara Bola.

Drugi pik sa ovogodišnjeg drafta imao je tri poena, devet skokova i četiri asistencije za 29 minuta, a posle razočaravajuće partije na njega se obrušio plej Klipersa Patrik Beverli.

„Kilavi kur… sin. Pošaljite ga na teren i razbiću ga“, vikao je Beverli na putu do svlačionice reči upućene Lonzu Bolu, igraču nesumnjivog talenta, ali koji je gotovo stalno u senci i pod pritiskom kontroverznog oca Lavara. 

„Da, ućutkao si kurv…. sina. Da, jesi, ali ti ne možeš bolje od toga. OK… ko je Patrik Beverli? Igrao je cele prošle godine i niko reč nije rekao o njemu. Sada mu svi znamo ime. Zašto? Zato što je ime Lonza Bola uz njegovo. Sada si mnogo jak, ali da te vidimo u narednih pet utakmica. Ako budeš bio napaljen kao sada, sa svojim šutom 0-5 i dva ili tri skoka nikog i dalje neće biti briga šta misliš“, rekao je Lavar Bol za ESPN posle utakmice. 

Iako Beverli, koji je Lejkersima ubacio deset poena, uz tri skoka i šut iz igre 4-12, nije pomenuo ime Lonza Bola, Lavar je ubeđen da je na njega mislio. 

„Nije rekao ime, ali sam video kako me je gledao dok je sedeo na klupi. Tražio je kontakt očima. Pogledao sam pored njega jer je on niko i ništa. Ja sam Big Boler“, bio ja kao i uvek oštar Lavar Bol. 

Bol stariji je rekao da se uopšte ne brine za sinovljevu budućnost, da je u pitanju samo jedan meč, te će Patrik Beverli brzo biti zaboravljen. 

https://twitter.com/MyNBAUpdate/status/921210578235932672