Dramond: Jokić đavolski dobar, ali u odbrani samo stoji

NBA 16. mar. 20188:48 > 8:49
Podeli:
Streeter Lecka/Getty Images

Nikola Jokić zabeležio je osmi tripl-dabl u sezoni, u pobedi nad Pistonsima 120:113 imao je 23 poena, 12 skokova i 10 asistencija, a jedan od novinara primetio je da je srpski igrač “neprimetno“ ostvario takav učinak.

Jokićevih osam tripl-dablova najviše je u sezoni za Nagetse još od Feta Levera, koji je upisao devet u sezoni 1988/1989.

“Nije neprimetno, nego ste vi već navikli na to. To je nešto što od njega ne treba da vas iznenadi“, rekao je trener Nagetsa Majk Maloun, čiji tim je imao +26, da bi dozvolio rivalu da priđe na samo pet poena u završnici.

“Šteta je što smo im dozvolili tu seriju, mogla je da bude još bolja pobeda“, dodao je Maloun.

https://youtube.com/watch?v=bHaKjyEAt78

Centar Pistonsa Andre Dramond vodio je veliku borbu sa Jokićem – Dramond je meč završio sa 21 poenom i 17 skokova.

“Odigrao je đavolski dobro, tripl-dabl i pobeda. Ipak, na postu sam išao u njegove grudi i pokušavao da poentiram. On nije ni pokušavao da me blokira, samo je želeo da stoji tu, da napravi faul i da se vrati u napad“, kaže Dramond.

Nagetsi su deveti na Zapadu sa skorom 38-31, a sada im sledi niz od sedam gostovanja.

“Sada moramo da budemo potpuno usredsređeni, nema opuštanja, svaki posed lopte je bitan“, naglašava bek Nagetsa Džamal Marej.

Nagetsima se povredio Geri Heris, on jeste optimističan, ali tek posle pregleda znaće se koliko će morati da odsustvuje.