Bledso: Ko je j****o Rozije?

NBA 18. apr 20188:58 > 9:00
Maddie Meyer/Getty Images

Košarkaš Milvoki Baksa Erik Bledso rekao je da je uzbuđen pred nastavak serije sa Boston Seltiksima u četvrtfinalu Istočne konferencije, uprkos porazima u prve dve utakmice.

Seltiksi su protekle noći slavili sa 120:106 pred selidbu serije u Milvoki, a drugu utakmicu obeležili su okršaji Bledsoa i beka Seltiksa Terija Rozijea. Na pitanje da li to shvata lično, Bledso je odgovorio:

Ko?“, na šta je novinar ponovio: „Teri Rozije“, da bi usledio Bledsoovov odgovor: „Ne znam ko je j****o to“.

Rozije je drugu utakmicu zaredom bio jedan od junaka trijumfa Seltiksa, a u noći između utorka i srede postigao je 23 poena i osam skokova. U prvoj utakmici imao je isti broj poena, a pri kraju regularnog dela utakmice je uspeo da nadmudri Bledsoa i postigne trojku za vođstvo svog tima u trenucima kada se rezultat lomio. Kada su igraču Seltiksa preneli šta je Bledso rekao, Rozije nije želeo da ulazi u polemiku.

Neću da dolivam ulje na vatru“, istakao je Rozije.

Američki mediji spekulišu zašto Bledso ne želi da oda priznanje Rozijeu za njegove igre, a razlog su našli u njegovim navodnim komentarima posle prve utakmice serije. Bek Seltiksa je tada Bledsoa nazvao „Dru“ – po nekadašnjem kvoterbeku Nju Ingland Petriotsa.

Serija između Seltiksa i Baksa nastavlja se u petak uveče u Milvokiju.