Trener Siksersa: Imamo još toga da pokažemo

NBA 25. apr 20185:19 > 5:28
Podeli:
Eric Espada/Getty Images

Posle prolaza u polufinale istočne konferencije preko Majamija trener Filadelfija Seventisiksersa Bret Braun je veoma ponosan jer je cela franšiza bila dosledna.

Rezultatom 104:91 Filadelfija je dobila četvrti meč u seriji protiv Majamija i tako se plasirala u polufinale istoka. Trener Bret Braun je veoma ponosan na uspeh cele ekipe.

Veoma sam ponosan na našu organizaciju. Došao sam 2013. godine i seo sam sa vlasnicima i upravom i pričali smo o viziji i budućnosti. Kroz teške trenutnke nismo ni trepnuli, ostali smo jaki u onome što smo radili i nismo otišli sa terena. Imamo još toga da pokažemo, nismo završili. Uzbuđeni smo. Ponosan sam što smo ostali dosledni što smo ostali na istom pravcu i što smo ostali zajedno“ kaže trener Braun.

Filadelfija je inače ove godine prvi put u plej ofu još od 2012. godine kada su bili takođe u polufinalu istoka. Siksersi su još 2013. imali pristojnu sezonu kada im je plej of umalo izmakao da bi naredne četiri sezone Fila bila među najlošijim timovima NBA lige. Konstantno su završavali na dnu istoka, a posebno je bila ponižavajuća sezona 2015-16 kada su imali samo deset pobeda.