Bizli: Već nas osuđujete, prestanite…

NBA 25. jul 20182:31 > 2:34
Podeli:
Abbie Parr/Getty Images

Novi krilni košarkaš LA Lejkersa Majkl Bizli smatra da hemija u timu neće biti problem uprkos tome što su Jezerdžije dovele nekoliko jakih karaktera u tim.

Pre Bizlija, Lejkersi su Lebrona Džejmsa okružili Ražonom Rondom, Lendom Stivensonom i Džavelom Mekgijem.

“Već to što se od toga pravi priča, od toga kakve smo mi ličnosti, za mene predstavlja osudu i ne želim da budem deo toga. Prestanite da osuđujete brojne igrače, mene pre svega, i shvatićete da igrači poput Nika Janga, Džej-Ara Smita i Lensa Stivensona znaju da igraju košarku i znaju da pobeđuju, kao i da znaju kako da se slažu sa drugima“, kaže 29-godišnji Bizli i dodaje:

“Mislim da ćemo se kao tim lepo uklopiti. Osim Lebrona, tu je 14 momaka koji umeju da igraju košarku i mislim da imamo 29 timova koji previđaju tu činjenicu“.

Pred 206 cm visokim košarkašem je 11. NBA sezone, a on se ne brine u vezi sa svojom ulogom ili minutima.

“Lejkersi samo žele da budem svoj, došao sam da pomognem mlađim igračima i da dajem koševe – treba da koristim svoje sposobnosti, ne da budem stidljiv“, zaključio je momak iz Merilenda.

Bizli, koji je bio drugi pik na draftu 2008. godine, prošle sezone je u dresu Niksa prosečno beležio 13,2 poena i 5,6 skokova, uz 50,7% šuta iz igre.