Toronto "lud" za Kavajem: "Kawhi or die"

NBA 24. avg 20187:37 > 7:39
Getty Images/Thearon W. Henderson

Navijači Toronto Reptorsa započeli su kampanju pod nazivom "Kawhi or die" kako bi ubedili Kavaja Lenarda da što duže ostane u njihovom timu.

Cilj kampanje je da poželi dobrodošlicu Kavaju u naš divan grad i košarkaški tim kojim smo pasionirani svi. Takođe, ona će biti način da svi pokažemo entuzijazam kad su u pitanju Reptorsi i Lenardovo igranje kod nas„, navodi se između ostalog u opisu kampanje.

Lenard je ovog leta stigao u kanadsku franšizu iz San Antonio Spursa. U sklopu tog trejda, Reptorsi su dobili i Denija Grina, dok su u suprotnom smeru otišli Demar Derozan i Džejkob Poeltl.

Lenard je potpisao jednogodišnji ugovor sa Torotnom, sledećeg leta postaje slobodan agent i velika je verovatnoća da će potražiti novu sredinu. Los Anđeles Lejkersi se spominju kao moguća destinacija.

Ipak, navijači Reptorsa su odlučili da učine sve što je u njihovoj moći kako bi ga ubedili da sledećeg leta ne promeni ekipu, već potpiše višegodišnji ugovor sa Torontom. Da li će u tome uspeti, ostaje da se vidi u predstojećoj sezoni, koju ćete moći da pratite na kanalima Sport Kluba.