Ujiri: Neverovatno je šta se sve priča o Kavaju

NBA 15. sep 201811:54 > 11:58
Thearon W. Henderson/Getty Images

Predsednik Toronto Reptorsa Masai Ujiri je pričao za ESPN o dolasku Kavaja Lenarda iz San Antonija. On poručuje da se Lenard sprema za sezonu sa novim klubom i da trenira sve jačim intenzitetom.

Mnogo je bilo priče oko toga da je Kavaj Lenard nezadovoljan zbog toga što je iz San Antonija trejdovan u Toronto. Prvi čovek Reptorsa Masai Ujiri pokušava da opusti situaciju i da novoj prvoj zvezdi svog kluba da vetar u leđa pred početak nove sezone.

Hteli smo da mu kažemo da verujemo u  njega i da smo ovaj trejd napravili sa rezonom. Želimo da imamo jednog od tri najbolja igrača u NBA ligi“, kazao je Masai Ujiri u podkastu kod novinara ESPN televizije Adrijana Vojnarovskog. 

On je prokomentarisao i spekulacije da Kavaj možda odbija da trenira sa novim timom.

Sve što čujete o njegovim treninzima je neverovatno. On je odlično i pojačava intenzitet treninga“, kazao je Ujiri dodavši da poslednju reč oko njegovih treninga imaju on i lekari. 

Ujiri nije mnogo hteo da priča o trejdovanju Demara Derozana i o otkazu najboljeg trenera prošle sezone u NBA ligi Dvejna Kejsija, već se samo zahvalio ovoj dvojici pojedinaca. Pokušao je i da objasni svoje izivnjenje Derozanu zbog toga što nije igrača u potpunosti obavestio o mogućnosti trejda u San Antonio.