Lebron o Rouzu: Pokazao je zašto je superheroj

NBA 1. nov 20189:29 > 9:37
Podeli:
Sean M. Haffey/Getty Images

Posle meča imeđu Los Anđeles Lejkersa i Dalas Meveriksa, Lebron Džejms je polovinu svog intervjua u svlačionici posvetio Deriku Rouzu koji je posle serije teških povreda uspeo da napravi najbolji poenterski učinak na jednoj utakmici u noći između srede i četvrtka.

U pobedi nad Jutom Derik Rouz je za Minesotu postigao čak 50 poena za 41 minut proveden na parketu. Njegovo postavljanje novog ličnog rekorda nije prošlo neopaženo kod najboljeg igrača Los Anđeles Lejkersa Lebrona Džejmsa. 

Povezano

 „Ono što je Derik uradio danas je neverovatno. Dok smo bili saigrači u Klivlendu ja sam gledao kroz šta on prolazi u svom umu i telu samo da bi odrigrao jednu utakmicu. On je definicija istrajnosti. On je najmlađi MVP koji je igrao ovu igru, vodio je mnogo bitaka sa povredama, i uvek su mu govorili da treba da radi ovo ili ono ali to su ljudi koji nisu nikada ni ušli u arenu i govorili su loše stvari o njemu„, kazao je Lebron Džejms dodavši da je njegov učinak velika inspiracija. 

Ronald Martinez/Getty Images

Danas je ostvario najbolji učinak u karijeri, mislim da je to za njega neverovatno. Svako dete koje prolazi kroz bilo šta u životu, nebitno da li se bavi sporom, treba da pogleda ovu njegovu današnju utakmicu. Zato je naša igra toliko neverovatna. Superheroji su superheroji i kada ih obore, a Derik Rouz je pokazao zašto je i dalje superheroj“, poručio je Lebron. 

On je inače posle trijumfa Lejkersa nad Dalasom rekao i da je zadovoljan kako je njegov tim odigrao, ali da je bilo padova posebno u defanzivi tokom druge i četvrte četvrine.