Medžik: Luk Volton neće biti otpušten

NBA 5. nov 20186:56 > 7:07
Podeli:
Ethan Miller/Getty Images

Los Anđeles Lejkersi imaju loš start sezone i pored dolaska Lebrona Džejmsa, a uprkos spekulacijama da će "jezeraši" promeniti trenera predsednik Medžik Džonson kaže da Luk Volton ne treba da brine.

Los Anđeles Lejkersi nisu uspeli ni da priđu Toronto Reptorsima na domaćem parketu, a stvar je još gora jer za kanadski tim nije igrao Kavaj Lenard. Posle prve četvrtine Toronto je vodio 42:17, a tada je predsednik Medžik Džonson govorio novinarima o poslu trenera Luka Voltona.

Nećemo ga otpustiti. Sastanak prošle sedmice uopšte nije bio o tome nego smo pričali kako da igramo bolje. On je naš trener podržavamo ga i to je to“, rekao je Medžik novinarima. 

Povezano

 Džonson je pre nekoliko dana imao sastanak sa Voltonom u momentu kada su Lejkersi imali skor 2-5. Kažu da je sastanak bio napet, a Medžik je potvrdio da se tada pričalo o tome kako da „jezeraši“ izgledaju bolje na terenu.

Imamo najlošiju odbranu i moramo da budemo bolji. On će ostati trener do kraja sezone osim ako se ne desi nešto drastično. Što neće biti slučaj“, dodao je predsednik košarkaških operacija u Lejkersima. 

Inače koliko Lejkersi trenutno igraju loše govori činjenica da im se nikada u istoriji nije desilo da gube sa više od 24 razlike u prvoj četvrtini. 

Lejkersi su inače posle sastanka Džonsona i Voltona dobili dva meča, i to protiv Dalasa i Portlanda, a sa porazom od Toronta imaju skor 4-6.