Buker: Čoveče, napravili smo sr..e

NBA 7. nov 201814:59 > 15:08
Podeli:
Getty Image/Christian Petersen

Taman kad su pomislili da će se pokrenuti sa mrtve tačke, a samo dva dana posle druge pobede u sezoni nad Memfisom, košarkaši Finiksa Sansa izgubili su ubedljivo (104:82) od Bruklina.

Osmi ovosezonski poraz potresao je domaće igrače, a naročito prvu zvezdu Devina Bukera, koji je upisao 20 poena.

Povezano

 „Čoveče, napravili smo sr…!”, obratio se as Finiksa lokalnom novinaru. „Mislili smo da će poslednja teška utakmica protiv Memfisa biti korak napred, a na kraju smo načinili još jedan korak unazad. Nismo sačuvali domaći teren, razočarali smo naše navijače i osećamo se baš neprijatno. Svi dobri timovi imaju potrebnu hemiju i ogromno međusobno poverenje igrača, što je uvek preduslov za dobar rezultat. Kod nas to nije slučaj, ne guramo jedni druge”.

Na pitanje da prokomentariše zvižduke nezadovoljne publike, Devin je dodao:

Isto bih uradio da sam gore, razumem ih u potpunosti. Moramo da pokažemo napor da želimo da ih obradujemo. Mislim da je to ono što žele, a da mi to još uvek nismo prikazali ove sezone”, rekao je Buker.

Finiks u narednom periodu očekuju izuzetno teške utakmice, najpre 9. novembra dočekuju Boston, potom idu u Nju Orleans i Oklahomu, a kasnije slede dueli sa San Antonijom, ponovo Oklahomom, Filadelfijom…