Bogdan: Očekujem mnogo više od sebe, brzo ću se vratiti

NBA 8. nov 20188:16 > 8:17
Podeli:
Abbie Parr, Getty Images Sport

Bogdan Bogdanović nije bio nezadovoljan posle svog debija u novoj NBA sezoni – bek Kingsa je u porazu od Reptorsa 114:105 upisao 7 poena (3-7 iz igre za 18 min), 2 skoka i asistenciju.

“Naravno da očekujem od sebe da igram znatno bolje od ovoga, ali očekivanja nekada mogu da budu viša od realnosti… To je normalno, nisam igrao meč šest-sedam meseci, ovo mi je tek prva utakmica u NBA od aprila prošle godine. Osećao sam se dobro, a želeo bih i da se zahvalim navijačima na ovacijama, dali su mi energiju“, rekao je Bogdanović i dodao:


“Nisam se osećao toliko umorno, osećao sam se da budem umorniji, ali jesam osetio umor u grudima u drugom poluvremenu kada sam igrao osam-devet minuta u nizu. Noge su dobro, koleno je dobro, o tome sam jedino brinuo. Još nisam na 100%, ali najzdraviji sam. Biće mi potrebno nekoliko utakmica, momci su imali i predsezonu da se uhodaju u ritam“.

Povezano

Bogdanović je igrao na nekoliko pozicija prethodne večeri.

“Mislim da sam danas igrao od jedan od četiri, čuvao sam Siakama nekoliko puta. Sve je to u redu“.

Potom su Bogdana upitali o sve većem broju igrača iz Evrope u NBA:

“Evropska košarka je sada na visokom nivou, kao što možete da vidite, igrači sa Starog kontinenta sada se brže prilagođavaju na NBA nego što je to bio slučaj ranije. Sada svi možemo da vidimo šta se ovde događa, vidimo pravila i brzo se snađeš ako si pametan“.

Kingsi imaju skor 6-5, a sledeći meč igraju sa Minesotom.