"Kao što Denzel kaže, moraš žestoko da podbaciš…"

NBA 16. jan 20197:06 > 7:13
Podeli:
Matthew Stockman/Getty Images

Nikola Jokić je u porazu Denvera od Golden Stejta postigao 17 poena, a srpski košarkaš je bio razočaran igrom svoje ekipe dodavši da će njega i njegove saigrače težak poraz od Voriorsa naterati da budu bolji.

Golden Stejt Voriorsi su više nego spremni došli u Denver na okršaj za prvo mesto na Zapadu. U prvoj četvrtini su već Durent, Kari i družina imali 10 trojki, a ubacili su 51 poen u tom periodu što je rekord NBA lige.

Povezano

 „Pogodili su mnogo šuteva, igrali su dobru košarku na visokom nivou. Pogodili su preko 20 trojki, ali u prvoj četvrtini su jednostavno… Naravno kada primiš 51 poen u prvoj četvrtini disciplina u odbrani je problem, manjak truda takođe. Imali smo čak i neke dobre defanzivne sitaucije ali su pogađali i tada. Stvarno su dobri i zato su uzastopni šampioni“, kaže Nikola Jokić koji veruje da njegov tim može da igra mnogo bolje od onoga što je prikazao protiv aktuelnih šampiona.

Moramo da učimo od njih. Bila je teška utakmica za nas. Denzel Vošington je rekao da treba da posrneš, podbaciš mnogo i to smo uradili. Tada počneš da razmišljaš šta si uradio, da bi bio na boljem nivou. Mi nismo loš tim, ovaj poraz će nas naterati da mislimo kako da dođemo do višeg nivoa„, rekao je Jokić koji se osvrnuo na motivacioni govor glumca Denzela Vošingtona koji je svojevremeno pozvao ljude da se ne plaše da podbace žestoko.