Dejvis: Radim šta hoću, ne šta traže od mene

NBA 2. mar 201911:39 > 11:40
Streeter Lecka/Getty Images

Košarkaš Nju Orleans Pelikansa Entoni Dejvis istakao je da je spreman da preuzme odgovornost za sve što mu se dešava u karijeri.

Dejvis je tokom zimskog prelaznog roka javno tražio trejd, a čak je čelnicima kluba iz Nju Orleansa dostavio i spisak klubova u kojima bi želeo da igra,

U petak uveče Obrva je gostovao u emisiji kod Lebrona Džejmsa.

„Sve medije interesuje ono što radim i sada konačno imam priliku da preuzmem odgovornost za sve što se dešava u mojoj karijeri, kažem ono što želim i radim ono što hoću„, kazao je Dejvis.

„Svi pričaju kako sam se promenio, da sam odrastao, da je vreme da se ja pitam. Sada, kao i igrač i vlasnik svog poslovanja, imam tu moć. Radim ono što mi se radi, ne ono što mi se kaže“.

Povezano

Iako je agent 26-godišnjeg košarkaša Rič Pol obavestio Pelikanse da njegov igrač neće produžiti ugovor i da želi da ode iz kluba, Dejvis je ostao u Pelikansima,

Među zainteresovanima za angažovanje Obrve bili su i Los Anđeles Lejkersi Lebrona Džejmsa, ali i Boston Seltiksi.

„Imam još godinu ugovora i ne znam šta će se desiti. Rekao sam koje su moje želje, a oni su odlučili da me zadrže. Ne znam“, rekao je Dejvis.

Nju Orleans Pelikansi su obavestili svog centra da će i dalje koristiti njegove usluge na utakmicama, ali da će mu dodatno smanjiti minute.