GM Voriorsa: Nismo doveli Rasela da bismo ga trejdovali

NBA 16. jul. 201914:01 > 14:03
Podeli:
Elsa, Getty Images

Generalni menadžer Golden Stejta Bob Majers ističe da Ratnici ne nameravaju da trejduju Dianđela Rasela, koji je došao iz Netsa, dok je na drugu stranu pošao Kevin Durent.

“Znam šta se piše i spekuliše, svako ima svoj posao, ali nismo doveli Dianđela sa namerom da ga trejdujmo. Još ga nismo ni videli u našem dresu, a mnogi govore kao da smo ga već trejdovali. Ne gledamo tako na to, hajde prvo da vidimo šta imamo, da vidimo kakav je i kako se uklapa“, kaže Majers i dodaje:

Povezano

“Samo smo srećni što smo dobili mladog igrača sa mnogo prostora za napredak, po našem mišljenju, i radujemo se tome što će igrati u našem dresu“.

Sa Voriorsima je Rasel potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 117 miliona dolara i naročito će biti značajan u odsustvu duže povređenog Kleja Tompsona.

“Zapad postaje sve bolji. Imamo Drejmonda i Stefa, vratiće se i Klej, to je jezgro sa kojim se pokazalo da možemo da pobeđujemo. Za ostale delove tima ćemo videti“.

Za kraj, GM Voriorsa poručio je da mu je rastanak sa Durentom i Iguadalom teško pao, ali i da je to deo posla.

“Ovo je novo vreme za nas, ali OK. Nismo bili u ovoj poziciji pet godina, biće zabavno. Ne znači da će biti lako jer mladi igrači moraju da uče kako bi napredovali i da dobiju na iskustvu“, zaključio je Majers.