Popovič: U odnosu na Silvera Tramp deluje impotentno

NBA 14. okt 20196:29 > 6:33
Podeli:
Lintao Zhang/Getty Images

Nakon nedavnog sukoba kojeg je NBA otvorila sa Kinom Donald Tramp je "potkačio" Stiva Kera i Grega Popoviča. Trener San Antnoija je odavno kritičar predsednika SAD, a sada je još jednom imao oštre reči za prvog čoveka Sjedinjenih Država.

Predsednik Tramp je Kera i Popoviča apostrofirao kao ljude koji su prvi koji govore loše o Americi, a da se plaše da govore loše o Kini. 

Povezano

 „Sve što sam rekao je poređenje između principa Adama Silvera i njegove hrabrosti u teškoj situaciji nasuprot tome kako naš predsednik reaguje u društvu autroritarnih figura. Bilo da se radi o Saudijskoj Arabiji, Severnoj Koreji, Rusiji ili Turskoj. U poređenju sa Silverom on je besmislen, impotentan i kukavica je. Silver je na drugoj strani stao uz našu naciju i uz principe“, rekao je Greg Popovič.

To je velika stvar ovih dana. Kada naš predsednik stane pored tih lidea, kada priča sa njima i kada vidite kako reaguje, u poređenju sa Adamom Silverom i njegovim reakcijama… Ponosan sam na Adama“, rekao je trener San Antonio Sparsa.