Ne menja loše navike, Vejters treći put suspendovan

NBA 13. dec 20194:22 > 4:25
Podeli:
Michael Reaves/Getty Images

Košarkaš Majami Hita Dion Vejters je treći put ove sezone suspendovan zbog neposlušnosti i kršenja pravila franšize. Postavlja se pitanje ko će u svemu ovome biti uporniji i tvrdoglaviji, uprava Majamija ili nedisciplinovani košarkaš.

Dion Vejters će propustiti šest narednih utakmica Majamija zbog toga što je nastavio sa svojom praksom neposlušnosti i kršenja pravila franšize. Ovaj košarkaš inače nije stigao da odigra niti jednu utakmicu u aktuelnoj sezoni zbog čestih suspenzija, a ovo mu je treći put da ga Majami odstranjuje iz tima.

Vejters je prvi put u novembru bio suspendovan kada je propustio meč sa Los Anđeles Lejkersima zbog napada panike. On je napad panike imao u avionu tokom leta za Kaliforniju, a ispostavilo se da je Dion taj napad panike doživeo zbog prekomerne upotrebe marihuane. Očigledno da ovaj 28-godišnji košarkaš nije promenio navike i uprava Hita ga i dalje suspenduje.

Radi se inače o četvrtom piku sa drafta 2012. godine kada su ga birali Klivlend Kavalirsi za koje je igrao do 2015. Tada je prešao u Oklahoma Siti Tander dok je u Majamiju od 2016. godine. Vejters ima veoma vredan ugovor od čak 28 miliona dolara, a Majami bi mogao sa ovim igračem da ima velikih problema jer je pitanje ko bi od timova želeo da učestvuje u trejdu u kom je ovaj igrač.