Vanesa Brajant: Nemoguće je zamisliti život bez njih

NBA 30. jan. 20202:45 > 2:50
Podeli:
Harry How/Getty Images

Četiri dana nakon tragedije u kojoj je stradao Kobi Brajant i njegova ćerka Điđi, na Instagramu se oglasila supruga slavnog košarkaša Vanesa. U dirljivoj poruci ona se zahvalila svima koji šalju podršku njoj i njenoj porodici.

Devojke i ja želimo da se zahvalimo milionima koji su pokazali podršku i ljubav u ovom užasnom vremenu. Hvala svima na vašim molitvama. Definitivno su nam potrebne. Potpuno smo utučeni zbog iznenadnog gubitka mog divnog supruga Kobija, divnog oca naše dece i moje divne slatke Điane i divne sestre Natalije, Bjanke i Kapri. Utučeni smo i zbog porodica koje su izgubile svoje voljene u nedelju i delimo njihovu tugu. Nema reči kojima se može opisati bol. Teši me što znam da su Kobi i Điđi znali koliko su bili voljeni. Neverovatno smo blagosloveni da smo ih imali u našim životima. Volela bih da su sa nama zauvek. Nisam sigurna šta naši životi nose posle, i nemoguće je zamisliti život bez njih. Međutim budićemo se svakog dana, pokušavajući da guramo jer nam Kobi i Điđi osvetljavaju put. Naša ljubav je beskrajna i nemerljiva. Hvala što delite svoju radost, tugu i podršku sa nama„, napisala je Vanesa Brajant na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/B77K8XWDY7O/

Kobi Brajant i njegova ćerka Điđi su stradali u nedelju u Kaliforniji kada se srušio helikopter u kom je bilo još sedam osoba.