Dončić: Kada sam upoznao Ronalda nisam mogao da govorim

NBA 28. mar. 202011:20 > 11:22
Podeli:
Tom Pennington/Getty Images

Luka Dončić je nedavno pričao sa Stivom Nešom za "Bleacher report" o svom prvom susretu sa Kristijanom Ronaldom.

Slovenac Luka Dončić je veoma mlad postao zvezda, a kako je od ranih košarkaških dana bio u Realu iz Madrida lako je došao u kontakt sa drugim zvezdama tog kluba. Sa 16 godina je imao priliku da upozna Kristijana Ronalda.

Igrao sam fudbal kao klinac i to kao napadač. Bio sam kao Ibrahimović. Uvek sam voleo Real Madrid„, kaže Luka Dončić koji je opisao i kako je izgledao njegov susret sa Kristijanom Rolandom.

Ronaldo mi je bio omiljen igrač, došao je u Madrid kada sam ja imao 13 godina. Imao sam priliku da ga upoznam jer svake godine za Božić imamo večeru svi zajedno i fudbaleri i košarkaši. Imao sam 16 godina kada sam ga upoznao i bio sam toliko nervozan da nisam mogao da pričam. Tako da ga nisam pitao ništa. Oduvek sam hteo da vozim neki od njegovih automobila, ima mnogo kola„, rekao je Dončić Stivu Nešu.

Inače Neš je veliki zaljubljenik u fudbal, stručni je konsultant u Americi i čak ima vlasničkog udela u španskom prvoligašu Majorci. Stiv i Luka su zato probali da igraju malo „glavometa“. Ipak njih dvojica nisu uspeli da pebace rekord koji su napravili Janis Adetokunbo i Stiv Neš koji su imali 96 udaraca glavom.