Karmelo ispričao kako ga je Lebron spasao davljenja

NBA 29. mar 20209:40 > 9:45
Podeli:
Jonathan Ferrey/Getty Images

Poznato je da su NBA zvezde Lebron Džejms, Karmelo Entoni i Dvejn Vejd dobri prijatelji u privatnom životu još otkad su kao mladići izabrani na draftu 2003. godine. Entoni i Vejd su tokom izolacije zbog koronavirusa na Instagramu razgovarali, a krilni košarkaš je podelio jednu interesantnu priču.

Entoni, bivši igrač Denvera, Njujorka, Oklahoma Sitija i Hjustona, a sada košarkaš Portlanda, ispričao je kako mu je Lebron jednom prilikom spasao život na Bahamima kada se davio.

Povezano

Plovili smo brodom na Bahamima i svi smo skočili sa broda da bismo doplivali do male pećine. A onda su svi počeli da se vraćaju na brod. Ja sam bio kriv jer sam ostao pokušavajući da vidim sve barakude koje su se tamo nalazile. Krivica je bila moja. Kada sam podigao pogled, video sam da me struja nosi na pučinu – u suprotnom smeru od broda”, ispričao je 35-godišnji Karmelo Entoni Dvejnu Vejdu na Instagramu.

Svakakva sr**a su mi prolazila kroz glavu u tom trenutku, da budem iskren. Onda sam pogledao ka brodu i video Lebrona koji skače u vodu kao lik iz serije Mekgajver. Doplivao je do mene i uhvatio me je jednom rukom, a drugom je plivao. Nosio me je i tako mi je spasao život. Ne šalim se – zaista mi je spasao život”, govorio je nekadašnji najbolji strelac NBA.

Entoni je u NBA karijeri koja traje od 2003. godine bio deset puta učesnik Ol-star susreta, dvaput je biran u drugu petorku lige, a četiri puta u treću. Ipak, u karijeri nije imao značajan uspeh u plej-ofu.