Garnet: Vlasnici Timbervulvsa? Je***e zmije!

NBA 8. apr 202019:49 > 19:52
Mike Ehrmann/Getty Images

Kevin Garnet ubedljivo je najbolji igrač u istoriji Minesota Timbervulvsa. Ipak KG, najnoviji član Nejsmitove Kuće slavnih, ne želi da mu organizacija iz Mineapolisa povuče dres jer neće da ima ništa sa trenutnim vlasnicima.

Garnet je nedavno postao jedan član Kuće slavnih, zajedno sa svojim nekadašnjim velikim rivalima Timom Dankanom i pokojnim Kobijem Brajantom.

Na spomen mogućnosti da mu Timbervulvsi povuku dres sa brojem 21, Garnet je imao spreman odgovor.

Sadašnji vlasnik Glen Tejlor zna gde sam, ali ja njegovu ponudu neću prihvatiti jer znam da ona neće biti iskrena, iako znam da bi mnogi navijači to želeli. Glen i ja smo imali dogovor pre nego što je bivši presednik Flip Sonders preminuo. Kada je Flip umro, sa njime je otišao i naš dogovor. To ne mogu i neću da mu oprostim – mislio sam da je poštena osoba i pošten biznismen”, izjavio je Kevin Garnet.

Moje godine sa zajednicom u Mineapolisu će mi uvek biti drage, ali trenutno ne želim da imam išta sa franšizom. Minesota mi je u srcu, ali mi ne pada na pamet da sarađujem sa je***im zmijama”, dodao je 43-godišnji Garnet.

Dogovor je bio da će Garnet, po povratku u Vulvse neko vreme igrati, a kasnije postati jedan od manjinskih vlasnika.

Najveći deo 22-godišnje karijere Garnet je proveo u Vulvsima (1995-2007, 2015-2016.), šest godina je nastupao i za Seltikse sa kojima je 2008. godine osvojio titulu, a od 2013. do 2015. nosio je dres Bruklin Netsa.