Bil u Netsima? Sjajno je kad te Kajri i KD žele u timu

NBA 30. maj 20209:41 > 9:46
Emilee Chinn/Getty Images

Košarkaš Vašington Vizardsa Bredli Bil kaže da priče o njegovom potencijalnom trejdu u Bruklin Netse predstavljaju znak poštovanja prema dobrim igrama koje pruža.

Sjajni bek se duže vreme dovodi u vezu sa Netsima, kojima je namera da Kevinu Durentu i Kajriju Irvingu dovedu još jednu zvezdu i formiraju izuzetno snažan tim za napad na prsten.

Povezano

Nije prvi put da čujem takve priče i to je zanimljivo. Za mene je to odraz poštovanja, dokaz da sam radio izuzetno dobre stvari tokom karijere i ljudi žele da igraju sa mnom„, rekao je Bil i dodao:

Kad čuješ da te Kajri ili KD žele, to je sjajan osećaj. Opet, sa druge strane, svestan si da to ne ide tako lako. Dugo sam u Vašingtonu, posvetio sam se tom gradu i zajednici, lepo mu je tu. Naravno, bilo bi sjajno kad bih znao da mogu sa Vašingtonom da ostvarujem pobede, umesto da odem u drugi tim„.

Vašington dugo ne ostvaruje dobre rezultate i daleko je od ozbiljne konkurencije. Prošlogodišnji plej-of je propustio, a pod upitnikom je da li će izboriti doigravanje i ove sezone, ako se NBA liga nastavi.

Igrač iz Sent Luisa (26) deo Vizardsa je od 2012, kad je izabran kao treći pik na draftu.

U međuvremenu je postao lider tima iz glavnog grada. U ovoj sezoni beleži sjajne brojke – 30.5 poena, 6.1 asistenciju i 4.2 skoka.