Gasol: Želim još jednu sezonu, u Lejkersima ili Barsi

NBA 10. jun 202010:14 > 10:17
Patrick Smith/Getty Images

Pau Gasol trenutno nema tim i povreda stopala je pokvarila njegov plan da se oprosti od košarke na terenu. Ipak legendarni španski centar nije definitivno rekao zbogom.

Prošle godine Pau Gasol nije uspeo da završi sezonu i nije uspeo ni da se nađe na Svetskom kupu u Kini zbog povrede stopala. Možda je to bila prilika za legendarnog Španca da završi karijeru, ali je povreda to odložila.

Ipak sezona 2020/21. bi mogla da bude nova prilika za ovog košarkaša koji čak želi da predsatvlja Španiju i na Olimpijskim igrama 2021. godine.

Povezano

 „Namera mi je da igram još jednu sezonu ako je stopalo u redu, da li u NBA ili u Evropi. Poslednja sezona u Lejkersima bi bila atraktivna, završiti u Barsi bi bilo atraktivno, ali moraš da vidiš prave mogućnosti i da vidiš situaciju i šta bi bilo najbolje u tom trenutku„, rekao je Pau Gasol.

Gasol je inače pre početka NBA karijere 2001. godine igrao za Barselonu tri godine. Poslednji ugovor koji je imao je sa Portlandom za koji nije odigrao nijedan meč.

Dobro se osećam i imao sam mnogo vremena da se oporavim. Kada budem mogao ponovo da trčim i skačem imau više informacija kako bih znao da li su se stopalo i kosto oporavili da bih mogao da igram profesionalnu košarku opet„.