Janis: Biće psihički teško, bacaćemo loptu u tribine…

NBA 2. jul 202015:46 > 15:49
Podeli:
Ezra Shaw/Getty Images

Najbolji košarkaš Milvoki Baksa Janis Adetokunbo kaže da će svima biti izuzetno teško u nastavku sezone NBA lige i da će osvojeni prsten imati poseban značaj.

Najjača liga sveta nastavlja se 31. jula u Orlandu, posle četvoromesečne pauze izazvane pandemijom koronavirusa. Na Floridi će biti smešteni svi timovi tokom tri meseca.

Povezano

Mislim da će najteže biti ostati psihički stabilan. Biće teško, nećemo moći da vidimo porodicu tri meseca, igraćemo bez navijača, sve to utiče na psihu. Moramo da preguramo ovo. Već se osećam kao šampion iz ovog iskustva. Ko god da osvoji titulu, ceniće se mnogo. Svake godine je sve teže postati šampion. Biće važnije i teže jer se nosimo sa pandemijom i raznim problemima u ovoj zemlji„, rekao je Adetokunbo.

Baksi su do prekida imali najbolji skor (53-12) i jedni su od glavnih favorita za prsten.

Čuo sam da mnogi pričaju da će se ova sezona posebno pamtiti. Ovo će biti najteže osvojena titula ikada. Igrači su malo „zarđali“. Videćete kako će igrači bacati loptu na tribine umesto svojim igračima, biće mnogo izgubljenih lopti. Mislim da će nivo na kojem igramo rasti iz utakmice u utakmicu, kako se budemo prilagođavali i vraćali u formu„, dodao je prošlosezonski MVP.

Ekipa iz Viskonsina prvi meč nastavka igra prvog avgusta protiv Boston Seltiksa.