Medžik Džonson stigao na odmor u Hrvatsku

Podeli:
Ethan Miller, Getty Images Sport

Irvin Medžik Džonson, bez ikakve dileme jedan od najboljih košarkaša planete svih vremena, stigao je u Split.

  Proslavljeni as i ikona Los Anđeles Lejkersa odlučio je da jedan deo odmora, zajedno sa prijateljima i porodicom provede u Hrvatskoj. Medžik će Jadranom poloviti u isto tako magičnoj jahti „Aquila“ koja je duga 85 metara i vredna je oko 150 miliona dolara.

U petak se Splitom proširila vest kako u jedan poznati splitski restoran oko 20 časova dolazi Majkl Džordan, legenda svetske košarke i Čikago Bulsa. Kolege iz Hrvatske su požurili da ovekoveče dolazak Džordana u Split, ali od fotografije nije bilo ništa, jer se pokazalo da vest nije tačna, te da u Split, stiže Medžik a ne “leteći Majkl”.

Mnogi su sumnjali i da je ova vest tačna, ali zahvaljujući Nini i Mariju, koji su zaposleni ispred renomiranog splitskog restorana, ispred koga se vezuju mega jahte, stigla je i slika Medžika Džonsona koji je stigao u Hrvatsku na odmor.

Za razliku od većine ostalih zemalja, Hrvatska je uspela da spasi turističku sezonu i pored problema sa koronavirusom. Prema zvaničnim informacijama iz Hrvatske, sezona nije ista kao u prethodnim godinama, ali je trenutno više od 60 odsto turističkih kapaciteta popunjeno, što je zaista podvig, ako se u obzir uzmu svi problem koje je prouzrokovala globalna zdravstvena pošast.