Tramp: NBA je u velikoj nevolji

NBA 11. avg 202017:10 > 17:13
Podeli:
Donald Tramp
Drew Angerer/Getty Images

Američki predsednik Donald Tramp je još jednom kritikovao NBA ligu zbog toga što gotovo svi igrači kleče tokom intoniranja američke himne u znak podrške rasnoj jednakosti.

Više puta je Donald Tramp kritikovao NBA i igrače zbog toga što kleče tokom intoniranja himne, a javno je rekao da ne gleda NBA. U utorak ujutru on je pričao za „FOX Sports“ radio i rekao je da NBA ima velikih problema.

Pogledajte u rejtinge gledanosti. Oni su veoma veoma niski. Postojala je neka gadost oko NBA. Zato mislim da je NBA u velikoj nevolji. Mnogo većoj nego što shvataju„, poručio je Donald Tramp.

Predsednik SAD kritikuje NBA ligu zbog toga što nije imala istu reakciju na ono što se dešava van SAD misleći na konflikt NBA i Kine.

Način na koji su se poklonili pred Kinom je sramota. A mnogo više novca stiču ovde nego od Kine. Međutim imamo sistem koji ti dozvoljava da pokažeš nepoštovanje prema svom sistemu. Šteta za njih. Ne cene ono što imaju ovde„.

Inače igrači često reaguju na Trampove izjave poručujući da ih nije briga šta on priča, a Lebron Džejms je svojevremeno rekao da ga ne zanima šta Tramp misli. Kritike je često upućivao i trener San Antonija Greg Popovič.