Bobi zabavljao Šeka i Čaka, ima i novi nadimak (VIDEO)

NBA 20. avg. 20208:50 > 8:54
Podeli:
Ashley Landis-Pool/Getty Images

Boban Marjanović je posle pobede Dalasa nad Los Anđeles Klipersima gostovao u emisiji "Inside the NBA" u kojoj su glavni voditelji Šakil O'Nil i Čarls Barkli. Srpski centar je dobro zabavio sve voditelje u petominutnom razgovoru.

Odmah na početku je Šakil O’Nil pričao sa Bobanom, a legendarni centar je dao Marjanoviću novi nadimak. Nazvao ga je Boban ‘You Rang’ Marjanović po liku Lurča iz serije „Porodica Adams“. 

Boban ‘Zvonio si?’ Marjanović. Volim te čoveče, hvala ti što predstavljaš velike igrače, reci ljudima tamo u tvojoj državi da te volim i pošutujem. Je li tačno da su ti otac i majka niski?„, pitao je Šakil Bobija. 

Tačno je, nervozan sam malo i uplašen jer prvi put pričam, a slušalice su mi male i ako ih slomim kupiću vam nove“, kazao je Boban koji je pričao o pobedi protiv Klipersa i važnosti Kristapsa Porzingisa na parketu. 

Spremni smo jer smo imali KP na terenu, on je motor našeg tima. Momci su igrali sjajno, ja sam se samo priključio, doneo dobru energiju sa klupe na teren i energiju iz svlačionice i sa sastanaka. Dobro smo zatvorili utakmicu koja je važna u ovoj seriji, igrali smo dobro i spremni smo za sledeći meč„.

Čarls Barkli je pitao Marjanovića o situaciji iz prošlog meča kada je srpski igrač smirivao Kristapsa Porzignisa koji je tada bio isključen. Letonac je rekao i da mu je Boban mentor.

Nadam se, ako je rekao tako, ja ću da se složim. Nisam hteo da uradi nešto glupo, hteo sam da se smiri, da nauči iz grešaka. Bili smo uz njega, ali mora da bude pametan sledeći put jer nam treba njegova energija„.

Voditelji emsije su hvalili Bobanovu igru, rekli su da on radi za saigrače i da im otvara prostor. 

Hvala na komplimentu, uvek je Luka radio za mene, sad ja radim za njega. Morao bi da me vodi na piće ili večeru. Pokušao sam da budem spreman, da radim svoj posao, da radim male stvari. Imamo igrače sa velikom rolom u timu, pokušavam da pomažem ovo je timski sport i najvažnije je dobiti meč„, kazao je Marjanović. 

Kevin C. Cox/Getty Images

Šakil se još jednom ubacio u razgovor konstatacijom da svi koji imaju prezime na „ić“ dobro šutiraju. Zanimalo ga je da li i Marjanović ima dobar šut i ko ga je učip. 

Imao sam mnogo trenera, od svih sam nešto naučio. Nadam se da znam da šutiram ali i dalje napredujem. I dalje traje učitavanje (loading…)„, nasmejao je Marjanović još jednom četvoricu voditelja, a zatim je još jednom pričao o tome kako uživa na parketu. 

Uživao sam u svakom trenutku, imao sam uspone i padove. Igrao sam srpsku ligu, probao da izađem odatle, naučio sam da uživam svakog trenutka. Ako igram uživaću, ako sam na klupi uživaću, isto je i kada sam u svlačionici. Blagosloven sam, ne brzinom, ali i dalje imam pamet u košarci, i radi se samo o tome da uživam i da se smejem„.