San Antonio-Majami 01:00 SK

NBA 31. mar 201316:07

Kada košarkaši Majamija budu napuštali San Antonio, možda će imati u torbi zagarantovanu prednost domaćeg terena kroz ceo plej of.

Samo treba da pobede Sparse u sred Teksasa. Ali, kao što će vam reći većina NBA timova, to je mnogo lakše reći nego učiniti. Hit je, kao što sigurno znaju svi koji prate NBA, u neverovatnoj formi. Napravili su jednu od najvećih serija pobeda u profesionalnom sportu (27) i prekinuo ju je Čikago.

U ovom trenutku, Džejms, Vejd i družina imaju skor od 57-15, dok Sparsi u ovaj meč ulaze sa skorom od 55-17. Dakle, ako pobedi domaći tim, trka za najbolji skor u regularnoj sezoni ponovo postaje potpuno otvorena. Ali, ni pomenuti Džejms ni Vejd ne mogu da se pohvale baš sjajnim skorom u San Antoniju. Vejd ima 1-4, a Džejms 3-7 na ovom uvek nezgodnom gostovanju.

U prvom delu sezone, odigrali su veoma čudan meč. Greg Popovič je odlučio da odmori neke iskusnije igrače i Majami je očekivano pobedio sa 105:100. Hit je dobio čak i podršku predsednika Baraka Obame, a stručnjaci za medije predviđaju da će ovo biti jedna od najgledanijih utakmica NBA regularne sezone ikada.

„Pa šta da kažem što ne znate, oni su šampioni, dobili su 63 utakmice za redom ili tako nešto. Biće veoma teška utakmica, ali biće i sjajna utakmica i vidim da je cela Amerika uzbuđena, tako da ćemo dati sve od sebe“, rekao je Tim Dankan.

Author: BJ