Spolstra: Goran mi je usred noći pisao tražeći da igra

NBA 12. okt 202013:32 > 13:37
Mike Ehrmann/Getty Images

Trener Majami Hita Erik Spolstra je posle poraza u velikom NBA finalu pričao o Goranu Dragiću i njegovoj želji da još jednom pomogne saigračima iako je bio povređen.

Goran Dragić se povredio u prvoj utakmici u seriji, a posle toga je u suzama sedeo pred drugi meč kada je samo probao da se zagreva. Shvatio je da ne može da igra, ali se u šestom meču pojavio na terenu, no Lejkersi su dobili. 

To je ludo. Nije trebalo da igra nikako. Pisao mi je veče kada se povredio. Dobio sam poruku usred noći. Pisao je kako ne treba da odustanem i kako treba da mu dam priliku i kako će on uspeti da se vrati. Pričao sam sa trenerima sledećeg dana rekli su da nema šanse„, rekao je trener Erik Spolstra

Povezano

 „Sve nas je preklinjao da mu damo šansu. To pokazuje karakter i koliko želi da ponudi, ne da dokaže nešto sebi, već je on jedan od najtrofejnijih košarkaša, on je želeo to zbog saigrača. On je jedan od posebnijih ljudi i počastvovan sam što ga treniram i što imamo dobar odnos. Hteli smo da održimo obećanje da ćemo izgraditi tim za titulu i bila je ovo sjajna sezona„.