Lebron mašta o paradi: Los Anđeles je grad šampiona

NBA 28. okt. 20209:52 > 9:58
Podeli:
Mike Ehrmann/Getty Images

Los Anđeles Lejkersima nije priređena parada na ulicama grada posle osvajanja NBA prstena, a Lebron Džejms se nada da će gradske vlasti ovo ipak dozvoliti posle uspeha Los Anđeles Dodžersa.

Povezano

Posle 32 godine Dodžersi su prekinuli post i osvojili su MLB ligu. Taj tim je savladao Tampa Bej Rejse u Svetskoj seriji i tako doneo novo šampionsko slavlje za „grad anđela“ za samo mesec dana. Da je situacija normalna Los Anđeles bi imao dve velike pobedničke parade gde bi pozdravio svoje šampione, ali epidemiološka situacija to ne dozvoljava. Ipak Lebron Džejms želi da se parada desi i da navijači pozdrave igrače oba tima.

Čoveče molim vas, da li bismo mogli da imamo paradu! Znam znam da ne možemo, ali hoću da proslavim sa navijačima Lejkersa i Dodžersa! Los Anđeles je grad šampiona„, napisao je Lebron Džejms na Tviteru.

On je takođe dodao i na jednom tvitu da će parada biti bezbedna i da će svi nositi maske.

Lejkersima je vlasnica Džini Bas obećala da će proslaviti osvajanje titule sa navijačima, ali veoma je neizvesno kada bi to moglo da se desi. Navijači Lejkersa su po osvajanju šampionskog prstena NBA lige izašli na ulice i slavili, a to je navodno doprinelo širenju koronavirusa.