Stiv Neš: Idemo na titulu

NBA 28. okt. 202011:27 > 11:29
Podeli:
Cary Edmondson-USA TODAY Sports

Stiv Neš će svoj trenerski debi imati na klupi Bruklin Netsa koji su još pre više od godinu dana doveli Kevina Durenta. Ovaj superstar je međutim propustio celu sezonu 2019/20. i kada se spremi za novu sezonu, njegov novi trener najavljuje borbu za titulu.

Posle razočaranja na kraju prethodne sezone, u kojoj su Netsi završili „metlom“ u prvom kolu plej ofa protiv Reptorsa, promenjen je trener. Stigao je Stiv Neš koji će po prvi put voditi jednu NBA ekipu. Nekadašnji igrač Finiksa, Dalasa i Lejkersa najavljuje borbu za titulu.

Povezano

 „Idemo na titulu. Neću da kažem da je neuspeh ako napravimo nešto manje od osvajanja prstena jer nikad ne znaš šta može da se desi i nikad ne znaš gde će lopta odskočiti. Sreća je veliki deo osvajanja NBA titule. Igramo međutim za titulu i u skladu sa tim ćemo i da se gradimo. Sve ćemo da pravimo u tom cilju i sve ćemo da gledamo u skladu sa tim da li ima karakteristike za osvajanje titule i da li je vredno kvaliteta za titulu„, rekao je Stiv Neš.

Neš će najveće nade polagati u Kevina Durenta koji se vraća posle povrede Ahilove tetive, dok se Kajri Irving oporavlja od povrede ramena.

Da li rastemo? Da li se trudimo? Da li smo pod pritiskom? Da li stalno tražimo jedni od drugih i od sebe samih taj individualni i kolektivni rast svakodnevno i da li pravimo okruženje u kom je zabavno, izazovno i kooperativno? Ako te standarde postignemo, onda ćemo imati mnoog uspeha i imaćemo veliku nagradu. Međutim mi idemo na titulu„, dodao je Neš u jednom razgovoru sa navijačima Netsa.