"Da sam Janis otišao bih kod Luke u Dalas"

NBA 29. okt. 202014:22 > 14:29
Podeli:
Kevin C. Cox/Getty Images

Američki novinar i analitičar Bil Simons je govorio o statusu Janisa Adetokunba koji je posle sezone 2019/20. ograničeno slobodan agent.

To znači da Janis i Baksi moraju da se do početka sledeće sezone dogovore o saradnji za period posle 2021. godine. Sudbina grčkog košarkaša će se uskoro znati, smatra novinar Bil Simons.

Povezano

 „Znaćemo sledećeg meseca da li može da potpiše supermaksimalni ugovor. Ako odluči da čeka onda će napustiti Milvoki. Ako ostaje potpisaće supermaksimalni ugovor. Ja pretpostavljam da ide ili bar drži opcije otvorenim. Durent je pokidao Ahilovu tetivu, to je nagora povreda koju košarkaš može da ima i opet je potpisao maksimalni ugovor. Tako da šta god da se desi sa Baksima sledeće sezone, dobiće Janis mnogo novvca gde god da odabere da živi„, kaže Simons u šou Džejlen i Džejkobi.

Simons bi Adetokunbu savetovao da ide u Dalas gde igra Luka Dončić.

Da sam on, išao bih kod Luke Dončića. On će biti taj sledeći momak. Bez razmišljanja bih otišao. Idem u Dalas i osvajaću titule. Ne malo titula, već četiri ili pet. Mislim da Luka ima šansu da bude među šest ili sedam najboljih ikada. Već je sa 21 godinom među najboljima. Gledajte njegovu statistiku, ako može da šutira 45% trojke u narednih pet godina, on će sa 35 godina šutirati deset od deset svake večeri„, kaže Simons.