Brajant se dogovorio sa roditeljima

NBA 10. jun 201319:54
As Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant uspeo je da ubedi majku da odustane od ideje o prodaji njegove stare opreme na aukciji. Zapravo, Brajantovi su postigli kompromis da samo deset posto majica, šortseva, patika i ostalih stvari koje je Kobi nosio na početku karijere, bude ponuđeno na aukcijsku prodaju.

Brajant i njegov advokatski tim su zapretili njegovim roditeljima da će čak podneti tužbu protiv njih ako prodaju njegove uspomene, što je, očigledno, urodilo plodom, pa će na kraju samo mali deo tih dragocenosti biti ponuđene zainteresovanim kolekcionarima. Procenjeno je da će njegovi roditelji i od samo malog dela sinovljeve opreme zaraditi otprilike 500.000 dolara.

Brajatovi su se javno izvinili sinu zbog pokušaja da, bez njegovog znanja, prodaju opremu.

– Žalimo zbog namera koje smo imali i izjava u vezi sa Kobijevim stvarima za aukciju. izvinjavamo se zbog nsporazuma i nenamernog bola koji smo naneli našem sinu kome se zahvaljujemo za svu finansijsku pomoć koju nam je pružao svih ovih godina.Takođe se izvinjavamo ljudima iz aukcijske kuće „Golden Auctions“ što smo je nenamerno uvukli u ovu priču – navodi se u saopštenju Brajantovih roditelja.

(Foto:Beta/AP/Dan Steinberg)

Author: Sportal.rs