Pol i Hauard se dogovaraju, ali šta?

NBA 15. jun 201310:01
Velike NBA zvezde Kris Pol i Dvajt Hauard razmišljaju o opciji da u narednoj sezoni igraju zajedno u nekoj od NBA ekipa. Plej LA Klipersa i centar gradskog rivala Lejkersa biće najpoznatiji slobodni agenti ovog leta i zbog velikog prijateljstva voleli bi da se nađu u istom timu, pišeESPN.

Potencijalni zajednički klub Pola i Hauarda je Atlanta Hoks, tim iz rodnog grada sjajnog centra. „Jastrebovi“ imaju dovoljno prostora u „seleri kepu“ da potpišu ugovore sa maksimalnim iznosom sa oba igrača. Iako izvori bliski „ol star“ asovima ističu da Atlanta i nije baš najsrećniji izbor za Pola i Haurda, istovremeno konstatuju da je sve moguće.

Jedna od opcija zajedničke saradnje su i Klipersi, koji doduše nemaju novac za veliki ugovor „Supermena“. U tom slučaju morali bi da razmene igrače sa gradskim rivalom, a pitanje je da li su Lejkersi spremni da pošalju Hauarda u komšiluk.

Prema jednoj od verzija, u Klipersima je još prošle godine postojala ideja da razmene Blejka Grifina za Hauarda, kada je čuveni centar trebalo da napusti Orlando. Međutim, pobedu u klubu odnela je „struja“ koja nije dozvolila da Grifin napusti Kliperse.

Pol i Hauard su u kontaktu, ali buduća saradnja ne zavisi samo od njih dvojice.

(Foto: MN Press)

Author: Sportal.rs