Odom: otac mi je ostavio samo demone

NBA 26. sep 201321:22
Podeli:

Američki košarkaš Lamar Odom (33), kako priznaje, prolazi kroz „mračan period“ u svom životu. Za trenutno posrnuće bivši košarkaš Los Anđeles Lejkersa najviše krivi svog oca bez čije je podrške bio čitav život. Odom je, podsetimo, u avgustu uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju, a nedavno je na kratko boravio i u rehabilitacionom centru za odvikavanje od narkotika.

Odoma su užasno zabolele reči oca Džoa, koji je oštro kritikovao njegovu suprugu, rijaliti zvezdu Kloi Kardašijan i njenu familiju. U emotivnom „izlaganju“ na svom tviter profilu Lamar je, između ostalog, napisao da je njegov otac heroinski zavisnik.

– Ne želim da produbljujem ovu temu, ali dozvolio sam mnogima do sada, uključujući i mom ocu, da se „izvuku“ zbog toga što su govorili s…. o mojoj ženi. Pa, taj čovek me nije podizao, bio je odsutan čitavog mog života, jer je imao svoje demone.

Odom je izneo mnogo „prljavog veša“ iz životasvog oca.
– Majka i baka su me odgajale, Kvins me je podigao. Blagosloven sam što sada imam familiju, a taj čovek, moj otac, nije bio ni pozvan na naše venčanje. Ni ne zna moju taštu i ostalu moju familiju. Kako čovek koji me nijednom nije pozvao, da me pita da li sam dobro, ima obraza da priča takve bezobzirne stvari o svom rođenom sinu. Njegovi demoni su jedino što mi je pružio. Nipodaštavao je jedinu porodicu koju je imao i koja me je volela ne očekujući ništa za uzvrat. Ona je jedina koja je sve vreme sa mnom dok prolazim kroz ovaj mračan period.

Lamar ne beži od sopstvene odgovornosti za ovakvu situaciju.

– Jedina osoba koju krivim sam ja. Recite sve što želite meni, ali ostavite one vam ništa nisu skrivili i koji me vole, na miru! To se odnosi na sve! – poručio je Odom, koji je minuli sezonu proveo u redovima Los Anđeles Klipersa.

Author: Sportal.rs