Džejms kolačima umirio nervozni komšiluk

NBA 23. jul 201412:29
Podeli:

Povratak Lebrona Džejmsa u Klivlend obradovao je mnoge stanovnike tog grada, ali nije baš svima prijala euforija koja se podigla, naročito u danima koji su prethodili konačnoj odluci „Kralja“ da napusti Majami i vrati se kući. 

Ti nezadovoljnici bili su njegove komšije čiji su kraj nekoliko dana bukvalno opsedali fanovi Lebrona i Kavalirsa i onemogućili im normalnu svakodnevicu. Neuobičajeno velike gužve na ulicama, haos i galama u blizini Lebronove vile, bio je nimalo prijatan prizor sa kojim je morao da se suočava njegov komšiluk tih nekoliko dana.

Svestan situacije koju je izazvao u svom kraju, Lebron je odlučio da se iskupi komšijama tako što je svakoj kući u njegovom bliskom okruženju poslao paket kolača i poruku izvinjenja zbog pretrpljenog stresa. 

– Dragi prijatelji. Znam da su stvari bile malo grozničave u našem kraju prethodnih nekoliko nedelja i izvinjavam se zbog haosa koji se dogodio. Moja porodica i ja smo zahvalni što živimo u prelepoj zajednici i srećni smo što imamo komšije pune razumevanja – pisalo je u poruci potpisanoj od strane Džejmsa, uz koju su njegove komšije dobile i 12 ukusnih kolača, prenose američki mediji.

(Fot Beta/AP/Kin Cheung)

Author: Sportal.rs