Bil: Lažni narativ o Vestbruku, on dodaje loptu

NBA 12. dec 202014:59 > 15:43
Bredli Bil
Photo by Patrick Smith/Getty Images

Bek Vašington Vizardsa Bredli Bil kaže da neće suditi svom novom saigraču Raselu Vestbruku na osnovu prošlosti.

Vestbruk je igrao sa Durentom, Džordžom, Hardenom, ali Bil kaže da želi da nauči samostalno o Rasu i da zasad sve ide kako treba.

Povezane vesti

„Ja nisam Durent, Džordž, nisam ni Oladipo ni Harden“, odgovorio je Bil na pitanje da li je proučavao igru nekadašnjih Vestbrukovih saigrača, „Možda svi imamo neke sličnosti, ali i različiti smo. Neću suditi o Rasu na osnovu njegovih odnosa sa bivšim saigračima u drugim timovima, želim da se stavim u njegovu poziciju i želim sâm da vidim kako je igrati sa njime“.

Bil je ponovio da se neće porediti s drugima, ali ipak je primetio da je Vestbruk podigao nivo igre prethodnih saigrača.

„Očekujem istu stvar i sada, da me gura da dajem više i da izvlači najbolje iz mene svake večeri. Doneo je novu energiju u tim i nema nam druge nego da se hranimo njome“, kaže 27-godišnji Bil i dodaje:

„Na mene je lako prilagoditi se, neću reći da mi treba taj i taj šut ili lopta na tom i tom mestu. Nije važno. Dokle god smo svi uklopljeni u napad i svi dobijaju svoj deo, sve je u redu. Vestbruk je fantastičan dodavač, ne želim da poredim njega i Džona (Vola, za kojeg je Vestbruk trejdovan), ali veoma je brz sa loptom i traži šutere. Čini mi se da se oko Rasa stvara lažni narativ, a on u stvari traži saigrače, želi da doda loptu“.

Prošle sezone na 57 utakmica Bil je prosečno beležio 30,5 poena, 4,2 skoka i 6,1 asistenciju.

https://twitter.com/swishcultures_/status/1336449225685520384?s=20

Komentari

Vaš komentar