Bogdanović: Za ove trenutke živim, uživam…

NBA 30. jun. 20219:015 komentara
Podeli:
Bogdan Bogdanović
AP Photo/Brynn Anderson

Bogdan Bogdanović je konačno proradio u finalu Istoka jer je ubacio 20 poena u pobedi Hoksa protiv Milvokija. Srpski bek je novinarima rekao da ne želi da mu blaža povreda kolena koja je trenutno aktuelna bude izgovor i da o tome neće da priča, a dosta je govorio o izostanku Trea Janga i ulozi Lua Vilijamsa.

Tre Jang, koji je bio glavni igrač Atlante cele sezone nije igrao u četvrtoj utakmici zbog povrede skočnog zgloba. To je igračima rečeno tek na poslednjem sastanku.

Nismo znali da li će Tre igrati do pred utakmicu. Kada smo gledali greške iz treće utakmice shvatili smo da nismo imali dovoljno dobar protok lopte. Da je Tre igrao imali bismo isti plan za ovu utakmicu. Da pokrećemo loptu, da imamo više ulaza i da se držimo tog plana. Kada smo shvatili da Tre ne igra, imali smo Lua i bili smo sigurni u njega. On je naš veteran, on drži svlačionicu i on je pravi lider. To uvek radi kada treba, uvek je tu za nas i zahvalni smo što ga imamo„, rekao je Bogdan Bogdanović.

ČITAJTE JOŠ

Da smo znali jutros da je Tre ispao, možda bismo više razmišljali o tome. On je radio na oporavku, rečeno nam je da igra, a pred sam meč nam je rečeno da ne igra. Ostali smo uz plan koji smo smislili za ovu utakmicu, imali smo dobar mentalitet i imali smo Lua. Ali nije još kraj, nadam se da će se Tre vratiti, treba nam u narednoj utakmici„.

Bogdan kaže da bi on i saigrači imali drugačiji nivo pritiska da su znali celog dana pred meč da Jang neće igrati. U svakom slučaju srpskom igraču je ova utakmica bila pravo osveženje jer je konačno ostavio svoj pečat, a poručuje da je uživao u ovakvom izdanju.

Živim za ove trenutke. Zahvalan sam i cenim svaki minut na terenu. Znam da je teško doći do ovog nivoa košarke, do finale. Sve je teško sada. Sve je u glavi i moraš da se boriš kroz to i uživam u svakom trenutku. Ne mislim o svojoj igri mnogo, samo tražim načine da dobijemo. Moja igra će doći na kraju krajeva, dokle god igramo dobro kao tim, a imamo mnogo talenta i svako veče može neko drugi da iskoči. Kem Rediš je bio ta razlika danas. Teško je da ne igrač cele godine i onda u finalu uskočiš u rotaciju i da pogađaš teške šuteve„, dodaje Bogdan.

 

Komentari

Vaš komentar