Da li bi Lebron mogao da igra u NFL? „Razbili bi ga tamo!“

NBA 6. okt 202122:331 komentar
Podeli:
Lebron Džejms
Guliver Image / xJavierxRojasx

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms od 2003. godine dominira NBA ligom, a jedan od ključnih faktora za ogromne uspehe koje beleži su vanserijske fizičke predispozicije. Američki mediji često diskutuju o tome da li bi „Kralj Džejms“ mogao da se takmiči u NFL, ligi američkog fudbala koja je poznata kao stecište nekih od fizički najspremnijih sportista današnjice.

O hipotetičkom Lebronovom nastupu u NFL govorio je upešni NBA košarkaš Robert Ori, koji se te teme dotakao u svom podkastu „Big Shot Bob Pod“.

Povezano:

Da li bi Lebron mogao u NFL? Reći ću samo jedno – sportisti se ponose svojim statusom i u potencijalnom slučaju da Lebron zaigra u NFL, svi bi jedva čekali da ga razbiju. Naročio bi to bio slučaj ako bi to bio Lebron“, rekao je Robert Ori, čovek koji je igrajući za Hjuston, Lejkerse i San Antonio osvojio neverovatnih sedam titula NBA prvaka.

Udarali bi ga toliko jako, mislim da bi imali želju da ga eliminišu sa utakmice. Zamislite kako bi bilo da je situacija obrnuta? Da neko dođe u NBA iz drugog sporta, ne bi imali milosti prema njemu. U svakom slučaju, Lebron to zna i nikada to neće pokušati jer zna kakva bi meta bio“, izjavio je nekadašnji krilni centar poznat po tome što je pogađao najbitnije šuteve za svoje ekipe.

Ori je najtrofejniji igrač u istoriji NBA, ako bi se izuzeli članovi Boston Seltiksa koji su dominirali šezdesetih godina prošlog veka na čelu sa Bilom Raselom.

Komentari

Vaš komentar